Schilderwerk

Goed schilderwerk vereist vakmanschap. Daarbij hoort een goede voorbereiding; de juiste keuze van materiaal, een degelijke afwerking en natuurlijk ook een nette oplevering. Het gaat uiteraard om de verfraaiing van uw huis. Graag adviseer ik u hierbij met de keuze van kleuren en producten.

Buitenschilderwerk

De beste periode om buitenschilderwerk, zoals het schilderen van deuren, kozijnen, gevels,  een schutting of een tuinhuis uit te voeren is in de lente of zomer. In deze periode zijn de weersomstandigheden het meest ideaal om het mooiste eindresultaat te krijgen. Professioneel schilderwerk behoedt uw huis voor weersinvloeden en geeft het houtwerk een lange levensduur.

Schilderwerk binnen

Door het schilderen van deuren, kozijnen, wanden, de trap of ander schilderwerk binnen kunt u uw woning opknappen, verfrissen of een persoonlijke uitstraling geven. Goed binnenschilderwerk heeft tevens invloed op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk door bescherming tegen slijtage en vocht. Deze schilderwerkzaamheden kunnen het hele jaar uitgevoerd worden. In de herfst en winter heb ik als schilder echter een minder volle agenda, omdat er dan minder buitenschilderwerk uitgevoerd wordt.

Winterschilder

In de maanden november t/m maart ben ik graag uw winterschilder. Dan geldt de winterschilder korting. In deze periode ontvangt u een korting van 10% op het uurloon. Samen met het verlaagde Btw-tarief van 6% voor binnenschilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag.

Overige werkzaamheden

Voor de reparatie van beschadigingen aan muren en plafonds kunt u ook bij mij terecht. Oneffenheden worden weer mooi strak en glad gemaakt, klaar voor behang of verflaag.

Ook andere vormen van wandafwerking zijn mogelijk: decoratieve wandafwerking of sierpleisterwerk. Het gebruik van verschillende decoratietechnieken zoals patineer- en sjabloneerwerk, wikkelen en spattechnieken kan uw huis precies die uitstraling geven die u voor ogen heeft. Wilt u een authentieke sfeer in een ruimte creëren door een muur bijvoorbeeld te laten lijken op een oude kasteelmuur? Dan biedt stempelwerk ongekende mogelijkheden.

Contact

Arnold Franken Schilderwerken
Meerbon 17
2465 BP Rijnsaterwoude

Telefoon: 0172 - 507 015
Telefoon: 06 - 13221699

E-mail:

Score bij SchilderKTV.nl