Behanger

Als professioneel behanger heb ik ervaring met het behangen van muren met alle soorten behang,
in alle kleuren en dessins. Naast papier- of vinylbehang heb ik ook jarenlange ervaring met het renoveren van gescheurde of beschadigde wanden met glasvliesbehang.

Glasvliesbehang is scheuroverbruggend, onbrandbaar, stevig en duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan. Het behang is glad verkrijgbaar, maar ook in verschillende motieven. Het resultaat is, mits behangen door een professioneel behanger, altijd een mooie egale wand die gemakkelijk te behangen of te sausen is.

Overige werkzaamheden

Voor de reparatie van beschadigingen aan muren en plafonds kunt u ook bij mij terecht voor stucadoor werkzaamheden. Oneffenheden worden weer mooi strak en glad gemaakt, klaar voor behang of verflaag.

Ook andere vormen van wandafwerking zijn mogelijk: decoratieve wandafwerking of sierpleisterwerk. Het gebruik van verschillende decoratietechnieken zoals patineer- en sjabloneerwerk, wikkelen en spattechnieken kan uw huis precies die uitstraling geven die u voor ogen heeft. Wilt u een authentieke sfeer in een ruimte creëren door een muur bijvoorbeeld te laten lijken op een oude kasteelmuur? Dan biedt stempelwerk ongekende mogelijkheden.

Contact

Arnold Franken Schilderwerken
Meerbon 17
2465 BP Rijnsaterwoude

Telefoon: 0172 - 507 015
Telefoon: 06 - 13221699

E-mail:

Score bij SchilderKTV.nl